Sacha's Blafferie

hondenuitlaatservice dag en v​akantieoppas hondentrimster

Hondenuitlaatservice

Omdat een hond een echt roedeldier is en we voor een hond niets leukers is om samen met soortgenoten vrij te kunnen rennen en spelen en zich echt als hond te kunnen gedragen, Kunt u hond bij ons met de uilaatservice mee.

U zal al snel merken dat uw hond zich na de wandeling, in huis voldaan en tevreden gedraagt.

Het is goed voor zijn socialisatie en uw hond voelt zich beter in zijn vel. 

U hond kan met de ochtenwandeling of de middagwandeling mee.

Of allebei.

De honden worden opgehaald met een daarvoor speciaal ingerichte bus, voorzien van ventilatie.

En worden na de wandeling ook weer terug gebracht.

Wandelingen duren Minimaal een uur. 

De groepen van maximaal 8 honden per wandeling.

Dit om veiligheid van alle honden te kunnen waarborgen en in staat te kunnen zijn om iedere hond de persoonlijke aandacht te geven waar die behoefte aan heeft. 

De uitlaatservice is van Maandag tot en met vrijdag open.

Hondentrimmen

Ik ben Hondentrimster en heb ongeveer 10 jaar ervaring.

U kunt bij mij terecht om uw hond te wassen,fohnen, knippen, scheren of te plukken .

Tevens worden de nagels geknipt ,en de oortjes uitgeplukt .

Ook voor het eens goed uitborstelen (met professionele borstels en kammen) van uw kortharige of langharige hond kunt u bij mij terrecht.

Een gemiddelde behandeling duurt tussen de 2 en 3 uur.

Afhankelijk of de hond gewassen moet worden en de grote van de hond. 

Waarom naar een trimmer?In feite is voor bijna iedere hond een regelmatig bezoek aan de trimmer aan te raden. Ook kruisingen en kort-harige honden kunnen verschrikkelijk verharen! Afhankelijk van de vacht van de hond, houdt trimmen in: scheren, knippen, uitdunnen, plukken, strippen, wassen, kammen en/of borstelen.

Bouviers, Schnauzers, de meeste terriërrassen en alle overige ruwharige honden worden geplukt. Dat wil zeggen dat de bovenste dode haarlaag met de hand of met een trimmes verwijderd wordt, zodat de nieuwe vacht alle ruimte krijgt om zich optimaal te ontwikkelen 

Wanneer u dit zou nalaten loopt u het risico dat uw hond jeukklachten krijgt, zich gaat stukbijten en bij de dierenarts terecht komt.

In de winter kunt u uw hond ook laten trimmen, eventueel kan de vacht wat langer blijven. Bedenk echter dat honden meer last van vocht dan van kou hebben en lang haar blijft lang nat. Denk niet dat trimmen onnatuurlijk is, maar bedenk dat er geen honden in de natuur voorkomen.