Shopping Cart
Your Cart is Empty
Quantity:
Subtotal
Taxes
Shipping
Total
There was an error with PayPalClick here to try again
CelebrateThank you for your business!You should be receiving an order confirmation from Paypal shortly.Exit Shopping Cart

Ik ben Sacha (46) en ik woon samen met Rob (49). Ik heb 2 dochters en 2 kleindochters.

We hebben zelf vier honden.

Missy een jackrussel teefje(15), Papi een Staffordshire Bullterrier (ex)reu (8), Diva een mix teef Diva (8) en Indy een Roemeens geadopteerd teefje (5)

Verder verzorg ik een lieve Arabische Volbloed ruin Baron, waar de hondjes af en toe lekker mee naar toe mogen. 

We wonen in Amsterdam-Noord in een ruime nieuwbouw eengezinswoning met ruime tuin. In de directe omgeving diverse ruime hondenlosloop gebieden en we gaan ook regelmatig met de hondjes Gaasperplas (lekker zwemmen bij het hondenstrandje), het Amsterdamse bos of het strand van IJmuiderslag.

Sinds novembet 2009 heb ik een uitlaatservice overgenomen en ben nu fultime (en vaak meer) met de honden bezig.

Ik wil mij als uitlaatservice onderscheiden door een volledig verzorgingspakket aan te bieden. Honden kunnen door mij niet alleen worden uitgelaten, maar ook de hele dag bij mij blijven (bijvoorbeeld tijdens een dagje weg) of voor korte of langere tijd bij mij logeren (weekendje weg, vakantie of bijv. ziekenhuisopname). Tevens is het mogelijk om u hond bij mij te laten trimmen. Voordeel voor de hond dat ie door een bekend persoon verzorgd of getrimd wordt. 

Honden in de dagopvang of logeerhonden verblijven tussen mijn eigen honden thuis en gaan overdag mee met de uitlaatservice. Ze verblijven dus niet in hokken of kennels.

Mocht u meer informatie willen over onze diensten, neemt u dan gerust contact met mij op. 

Neemt u voor een indruk van wat de honden bij ons allemaal meemaken een kijkje in het fotoboek. 

Groetjes, 

Sacha

0